hrvatski english
 
CHRONOS Info d.o.o. je privatna Hi-Tech konzultantska tvrtka koja se bavi pružanjem usluga u oblasti ITC savjetovanja, marketinga, upravljanja projektima, management konzaltinga, poslovnog savjetovanja te organizacijom seminara, radionica i drugih vidova obrazovanja u Hrvatskoj i zemljama u regiji...
 

ISO 9001
Q-674
 
 
CHRONOS info kontakt
Medvedgradska 35
10000 Zagreb, Hrvatska
   
tel:

fax:
01-4667-059
01-4667-562
01-4666-977
   
e-mail: chronos@chronos.hr
 
  
www.icmci.org

 
www.europa.eu

 
www.ilo.org

 
www.oecd.org

 
www.hup.hr

 
www.zagreb.hr

Novosti

CHRONOS Info sponzor FEACO Europske konferencije o menađment konzaltingu

CHRONOS Info potpisao je sponzorski ugovor sa Udrugom poslovnih savjetnika o sponzorstvu FEACO godišnje konferencije pod nazivom “Konkurentnost, inovacija, poslovna izvrsnost i savjetovanje u zemljama jugo-istočne Europe“ koja će biti održana od 23 - 24 listopada 2008, u Dubrovniku, Hrvatska.

U sadržaj konferencije ubraja se plenarna sesija sa adresama pozvanih govornika, sesija o odgovarajućim papirima, panel diskusije i ostale posebno sazvane sesije, koje će se hvatati u koštac sa temama poput:

  • Novih tržišta u zemljama jugo-istočne Europe,
  • Upravljanje, lokalni razvoj i savjetodavne usluge
  • ICT, informatičko društvo i konzalting
  • Investicijski projekti, financije i menađment,
  • Razvoj ljudskih potencijala u konzalting industriji

Planirano je da se diskutira i standardizacija, kvalifikacijski okvir i savjetodavna praksa, kako bi dale uvid u budući razvoj savjetodavnih usluga u Europi. Osim toga, nedvojbena je profesionalna važnost kao Europskog konzultantskoh foruma, što je konferencija prepoznata kao mjesto za susret praktikanata i stručnjaka iz različitih zemalja, kultura i pozadina. Više o konferenciji saznajte na www.feaco2008.com.hr


Potpisan Ugovor o distribuciji sa SANAKO korporacijom

CHRONOS Info je potpisao Ugovor o distribuciji i licenciranju sa finskom korporacijom SANAKO, za partnerstvo i suradnju na promociji, marketingu i distribuciji edukacijske opreme, rješenja za E- učenje, napredna rješenja za učenje kao i suradnji na EU financiranim projektima o razvoju obrazovnih sustava u Hrvatskoj i regiji. Naši su klijenti su uglavnom privatni i javni obrazovni sektor, kao što su: sveučilišta, srednje škole te poslovni sektor.

SANAKO, bivši Tandberg Educational, je kompanija koja razvija tehnologije učenja, rješenja za učenje jezika, upravljanje razrednim i predavačkim programima, virtualno učenje i rješenja profesionalnog razvoja, kao i pružanje usluga korisnicima. Sanako je vodeća tvrtka u svijetu kada se radi o tehnologiji učenja jezika.

Današnja rješenja uključuju moderne programe, bežične i mobilne sustave koji služe kao katalizator za unapređenje ishoda učenja putem motiviranog učenja. Prodajna mreža seže do klijenata po cijelom svijetu, pruža Tandberg Educational kvalitetu i zadovoljava korisnike u oko 100 zemalja. Sanako služi klijente u 70 zemalja. Sa bazom u Finskoj, kompanija ima urede u Kini, Francuskoj, Ujedinjenim Arapskim emiratima, Ujedinjenom kraljevstvu i Sjedinjenim državama. Sanako je Microsoftov certifirani partner i član Blackboard Building Blocks zajednice.

Više o SANAKO-u saznajte ovdje www.sanako.com


Potpisan ugovor sa Stopanskom komorom u Makedoniji za edukaciju o EU fondovima

CHRONOS Info sklopio je ugovor sa Stopanskom komorom Makedonije za izvođenje edukacije za poslovnu zajednicu (mala i srednja poduzeća) o mogućnostima korištenja EU fondova, te treninga za upravljanje projektnim ciklusom po metodologiji koju koristi EU. Ugovor se odnosi na održavanje dviju trodnevnih radionica pod nazivom EU PREDPRISTUPNI FONDOVI I PISANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA.

U nastojanju da pomogne poduzecima u pripremama za sudjelovanje u programima EU CHRONOS Info je razvio program treninga za osposobljavanje polaznika za sudjelovanje u programima i projektima financiranim od strane EU.

Na seminarima se polaznici ukratko upoznaju s Europskom Unijom i programima koji nude sufinanciranje, ali se nudi praktična pomoć u razvoju i pripremi aktualnih projektnih prijedloga u EU, a koje su vezane za RM. Na radionicama se stiču praktična znanja potrebna za pripremu i izradu prijedloga projekta kao i projekata, a prema metodologiji koju zahtijeva EU, obrađuju se uvjeti i postupak izbora projekata, uspostavljanje partnerstava, i detaljno se obrađuje sva potrebna dokumentacija u njenom administrativnom i tehničkom dijelu. Posebna se pažnja posvećuje pripremi i izradi dijelova projekta kao i metodama evaluacije prijedloga projekata. Polaznici se također upoznaju s izvorima važnih i potrebnih informacija vezanim za financiranje projekata i načinom njihove uporabe, procedurama nakon predaje projektnih prijedloga, načinima uspješnog pregovaranja s Europskom Komisijom.

Više o tome na http://www.mchamber.org.mk


Dogovorena suradnja s EBRD TAM BAS programom za izvođenje edukacija u Makedoniji i Bosni i Hercegovini

Sa EBRD TAM BAS programom dogovorena je suradnja na izvođenju edukacije i treninga za konzultante i poslovni sektor . U Bosni i Hercegovini će se za potrebe Privredne komore u Banjaluci održati seminar Savjetodavne vještine, a za potrebe TAM BAS programa u Makedoniji održat će se nekoliko seminara i treninga iz oblasti EU financiranja i upravljanja projektnim ciklusom

Više o TAM BAS programima na www.ebrd.com


vrh stranice

 
 
 
Naše publikacije

 

Arhiva
Pogledajte prijašnje artikle, vijesti, i ostalo na stanicama po ovim linkom...
 
Download
Kliknite ovdje da bi ste pogledali što imamo ponuditi na download od dokumenata i ostalog sadržaja vezanog za našu djelatnost...
 
Press clipping
Na ovim stranicama pogledajte kako mediji gledaju na aktivnosti naše firme: izvadci iz dnevnog tiska, specijaliziranih časopisa, radija, televizije i drugih medija...
 
Mapa weba
Sažeti pregled linkova i podlinkova web site-a chronos.hr možete pogledati ovdje